سیفوناژ چیست؟

سیفون ها در منازل برای جلوگیری از ورود حشرات و گازهای نامطبوع که ناشی از چاه فاضلاب هستند به کار می‌روند. اما تنها مشکلی که ممکن است برای سیفون هم پیش بیاید مشکل خالی شدن آب سیفون ها یا همان سیفوناژ است. که در اینجا به بررسی این مشکل می پردازیم و راههای جلوگیری از سیفوناژ را بیان می کنیم

چه زمانی سیفوناژ رخ می دهد؟

معمولا خالی شدن آب سیفون یا همان سیفوناژ به علت هایی از قبیل شیب نامناسب اختلاف هوا و یا فشار هوا در داخل لوله ها و یا تبخیر آب می باشد که در زیر به توضیح هر کدام می پردازیم.
البته اگر مایل هستید اطلاعات بیشتری در مورد سیفوناژ داشته باشید می‌توانید به مقاله علت اصلی سیفوناژ چیست؟ در سایت برچسب مراجعه کنید.

سیفوناژ به علت خالی شدن آب سیفون

تبخیر شدن آب سیفون یکی از علت های سیفوناژ

یکی از علتهای رایج سیفوناژ که در منازل ممکن است رخ بدهد تبخیر آب سیفون می باشد، به این منظور که ممکن است شما در ایام تابستان مدتی را در مسافرت باشید و هوای گرم خانه باعث شود که آب درون سیفون تبخیر شده و سیفوناژ رخ دهد .

در این زمان وقتی شما از مسافرت برمی گردید و متوجه خالی شدن آب سیفون می شوید لازم نیست با لوله کش یا لوله بازکن تماس بگیرید چرا که این یک امر عادی است که بر اثر نبودن شما اتفاق افتاده نه به دلیل ترکیدگی و یا سوراخ شدن لوله فاضلاب. ولی اگر در شرایطی بودید که نیاز به لوله بازکن داشتید باید بدانید که سایت “برچسب barchasb” میتواند به شما خدمات لوله بازکن و چاه بازکن را با بهترین قیمت عرضه کند.

مکش آب به داخل لوله

علت اصلی سیفوناژ ممکن است همین نکته باشد، یعنی شرایطی پیش بیاید که فشار هوا در داخل لوله ها زیاد شود و از بیرون هم فشار به اندازه کافی به داخل اعمال می شود و نتیجه این می شود لوله های فاضلاب مانند جاروبرقی عمل کرده و باعث می شوند که آب سیفون کشیده شود و در نتیجه سیفوناژ رخ دهد.

علت های سیفوناژ چیست؟


این علت سیفوناژ بیشتر در منازل آپارتمانی که از یک لوله برای انتقال فاضلاب آنها استفاده می شود پیش می آید. به این صورت که اگر همسایه های طبقات پایین تر آب زیاد را به یکباره وارد لوله فاضلاب کنند، همزمان که آب به سمت پایین می رود، هوا را هم با خود به پایین می برد و در پشت سر خود خلاء ایجاد می کند و خلاء باعث مکش آب سیفون های طبقات بالا دست به سمت پایین می شود که در این مرحله همان سیفوناژ رخ می دهد.

راه کارهای مقابله با خالی شدن آب سیفون

  • نریختن آب به یکباره داخل لوله ها
  • نصب هواکش برای لوله های فاضلاب
  • ایجاد شیب مناسب برای لوله ها ی فاضلاب در هنگام نصب

علاوه بر خدمات لوله بازکنی می توانید مقالات آموزشی رایگان هم در سایت برچسب مطالعه کنید.

لطفا به این مطلب رای دهید:
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *