آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی مربایی

شیرینی مربایی گونه ای از شیرینی ها می باشد که بسیار خوشمزه است. یادتان می آید آن شیرینی مربایی های قدیمی را؟ البته هنوز هم طرفدارهای خاص خودشان را دارند. اما در این مطلب می خواهیم همان شیرینی مربایی ها را با کمی تغییر و با سبک جدیدی به شما آموزش دهیم. به ما اعتماد کنید و درستش کنید.

هتل بومگردی یزد

 

مواد لازم:

 

   کره (نرم شده) ۱ لیوان (۲۳۰گرم)
    شکر ۲ سوم لیوان (۲۳۰گرم)
    وانیل ۲ قاشق چایخوری
    گلاب ۱ قاشق چایخوری
    آرد ۲ لیوان +۲ قاشق غذاخوری (۲۶۴ گرم)
    مربا نصف لیوان

 

مواد رویه:

 

    شکر ۱۲۰ گرم
    خامه ۱ قاشق غذاخوری
    وانیل شکری ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 

ابتدا کره رو داخل ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن ۱دقیقه خوب بزنیدش تا پفکی بشه. سرعت همزن رو متوسط کنید و شکر رو کم کم به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی شکر تموم شد ۳ تا ۴ دقیقه دوباره مواد رو خوب هم بزنید. گلاب و وانیل رو هم به مواد اضافه کنید

 

و کمی هم بزنید.آرد رو ۳ بار الک کنید تا خوب هوا بخوره و سبک بشه و اگر دوست دارید یه سر قاشق نمک هم بهش اضافه کنید. آرد رو با الک کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.خمیر رو داخل پلاستیک بریزید و داخل پلاستیک رو چرب کنید یا کمی ارد بزنید.

 

بعد خمیر رو داخلش قرار بدید و درش رو ببندید و حداقل ۴ساعت بذارید توی یخچال بمونه.فر رو با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.از خمیر به اندازه یه گردو بردارید و داخل سینی قرار بدید.

 

خمیر باید کاملا صاف بشه یعنی با دستتون باید خوب گردش کنید(بهتره دستتون رو چرب کنید)اگر خمیر زیادی چسبنده بود یکی دو ساعت دیگه منتقلش کنید به یخچال.حالا وسط هر خمیر رو کمی گود کنید و داخلش کمی مربا یا مارمالاد بریزید.

 

آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی مربایی

آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی مربایی

آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی مربایی

آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی مربایی

آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی مربایی

آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی مربایی

آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی مربایی

 

کیس صنعتی استوک

منبع

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *